Ads Top

Wanita Penipu Tiket Penerbangan Murah Kini Tular

Masyitah Zamri berusia 23 tahun ini, memiliki syarikat WorldTourScape Sdn. Bhd. baru baru ini menjadi viral setelah ramai ditipu dan ada di antara mereka 'Stranded' di lapangan terbang kerana tidak mendapat tiket penerbangan untuk pulang ke Malaysia.

Siapa sangka, wanita ini sangat licik membuat penipuan tiket penerbangan murah di Facebook, dengan mencari agen-agen yang berminat dan akhirnya, pelanggan ditipu dan terpaksa membayar sendiri tiket penerbangan balik ke tanah air.




Kami lampirkan keratan surat khabar sebagai rujukan anda dan senarai agen-agen yang terlibat supaya anda tak tertipu dengan tawaran tiket penerbangan murah. 



Agen-agen dibawah WorldTourScape Sdn. Bhd.. 

FACEBOOK
1. TRAVELLER DIARIES REISE
2. NURULAIN RASHID
3. NADIA NATASYA ZAKARIA
4. FARAH WAHYU ZAMRI
5. FAIZAL BIDIN
6. SYA AIMI KHALID 
7. KHAIRUL ANWAR JAAFAR
8. AKASIA TRAVEL & TOURS SDN BHD
9. SHA FYKA
10. AISYAH SOFI
11. KHAIRUL SYAFIQ
12. TENGKU HADI
13. HAFIEZ ASYRAF
PAGES
1. GEGAR TICKET
2. TIKET MURAH BACKPACKERS.CO
3. J TERBANG TRAVEL
4. TIKET MURAH WORLDWIDE
5. LUBOK TIKET MURAH
6. PROMOTIKETDOTCOM
7. TIKET FLIGHT DISKAUN

FB GROUP

1. TIKET FLIGHT
INSTAGRAM
1. @gegar.ticket
2. @traveller.diaries
3. @ticketmurahbackpackers.co
4. @j.terbangtravel
5. @ndia.natasya
6. @syaimi 
7. @kaj_nfi
8. @cheaptriptrios.my
9. @triptravelbudget
10. @aisyahsofi
11. @thsyfq
12. @graceairtix
13. @sesuketravel
14. @flymurah.my

Twitter

1. thesyfq

ADUAN DARI MANGSA / PENGGUNA FACEBOOK:
Modes oprandi jualan tiket murah ..jangan percaya dengan tambang murah untuk ke luar negara ..tiada syrikat penerbangan memberi potongan sebanyak 30% jika membeli 6 bulan sebelum penerbangan .. ini hanya tujuan untuk menipu ...

Ratusan ribu telah dilarikan oleh syrikat WORLD TOURS CAPE di ketuai oleh seorang wanita yang berjawatan managing director bernama MASYITAH BINTI ZAMRI IC 940228-14-5258

Sedikit maklumat kepada semua orang jika sekiranya mengenali beliau mohon maklumkan pada saya ..01128717188
Mohon viralkan untuk keselamatan semua ... - FB Sam Kambali










Bapa 'beliau' kata tak baik aibkan orang, tp niat sya kata bukan nak aibkan cuma sya tak nak lagi ramai org jadi mangsa anak pakcik dan sekutu2nya sebagaimana sya dan rakan2 travel lain dah kena. Tak baik aniaya org....😊

Alhamdulillah...takpe, sya buat apa yg patut. Anak pakcik & sekutunya mahkamah Allah tetap ada. 
Currently, jumlah victims 200 + individuals, students & tak termasuk travel agent yg tertipu. 
Stop buying FLIGHT TICKETS from MASYITAH ZAMRI - Worldtour Scape Sdn Bhd.  
https://www.instagram.com/worldtourscape/ 
https://www.instagram.com/masyitahzamri/ 
https://www.facebook.com/worldtourscape/ 

These are the only officially agents from WORLDTOURSCAPE SDN BHD...sya cuma berurusan dgn agent 7. KHAIRULANWAR JAAFAR (lepas tangan juga...). Agent lain...Wallahu'alam - FB JayNa Jalil





TERKINI DAN SENSASI - AKHIRNYA MASUK PAPER..
MASYITAH ZAMRI (WTS-WorldTourScape Sdn. Bhd.)
Umur 23 tahun..
Scammer tiket penerbangan Murah Air asia..
Hasil kutipan 20 juta..
Tapi pergi umrah..
(agen kata, past few month baru ada problem..sebelum ni ok..)
Tapi mana pergi duit duit tu semua?
What were u thinking girl?
.
.
Tahu pon awak malu kalau gambar mak ayah awak viral.. malu lagi depa dapat anak macam awak..
.
.
Kami kena? Ye kami kena masa gi Jepun.. tiket penerbangan balik tak dapat. TAPI mujur agen bayarkan.. duit dah dapat kat Masyitah. Tapi dia taknak luluskan duit utk beli tiket kami..
.
.
Bayangkan sehari sebelum balik dari Jepun baru tahu..
Si Ifa dah muka tegang.. kami tak tahu.. rupanya kes ni..
Mujur agen tu tolong bayarkan..
.
.
mujur kami tak stranded.. balik KL baru kami tahu ada 1 pasangan suami isteri stranded...
.
.
So Masyitah.. happy sekarang?
Muka dah masuk paper..
.
.
Adakah duit boleh bagi bahagia selamanya?
Takk.... bahagia sekejap je..
Atau awak bahagia macam ni?
.
.
Awak mungkin gila kalau awak bahagia macam ni.. haha..
.
.
See.. tak perlu saya untuk viralkan.. orang lain dah tolong viralkan..
.
.
I've warned you.. good luck 😂..
Jangan jadi gila sudahhh..

SILA LA SHARE KALAU NAK SHARE. - FB Norfa Liana


LAGI GAMBAR BERKAITAN DI BAWAH:






No comments:

Like Kami Di Facebook


Powered by Blogger.