Ads Top

Tips Dan Rahsia Khusyuk Solat

Pernah tak bila solat je dalam fikiran mulalah teringat adegan drama dan sinetron yang kita baru tengok la, makanan kat dapur la, iklan sabun pencuci Joy kat TV la, kerja tak settle la, kucing dah makan ke belum dan bla bla bla..

Rasa terganggu jugak solat bila semua tu menerjah di fikiran.

Nak tahu apakah rahsia supaya solat jadi lebih khusyuk?

Baca tips yang dikongsikan oleh seorang pengguna twitter bernama Puteri Norafiah (@pu3afia) ini:





Semoga bermanfaat!

No comments:

Like Kami Di Facebook


Powered by Blogger.